Van pár doboz játékom, amit szeretnék eladományozni rászoruló gyerekeknek. Hogyan működtök?
Kéthavonta tartunk házhoz érkező begyűjtést, melyekre az "Ülj mellénk!" menüpont alatt lehet regisztrálni. Az űrlapon szerepel a legközelebbi begyűjtési időpont is. Szezontól függően más-más adományt gyűjtünk, melynek listáját mindig frissítjük az űrlapon. Az adományokat válogatva szállítjuk le vidékre, kérjük, segíts nekünk azzal, hogy az űrlapon szereplő kategóriák szerint külön zacskókba csomagolod az adományokat, és a zacskókat felcímkézed.
Budaörsön lakom, és szeretnék adományozni. Az itt van Budapesthez közel, el tudnátok érte jönni?
Mivel a főváros kimeríthetetlen adományforrás, így kizárólag Budapest közigazgatási területén gyűjtünk be adományokat. (I.-XXIII. kerület) Ha el tudod juttatni felajánlásod egy budapesti címre, úgy kérlek, regisztrálj azzal a címmel a regisztrációs űrlapon. Alternatívaként a raktárunkba is behozhatod adományod.

Raktár címe: 1084 Bérkocsis utca 24. (garázs).

Arról, hogy mikor találsz meg minket a raktárban, szívesen adunk tájékoztatást, ha írsz nekünk Facebook-on, vagy az info@adomanytaxi.hu címre.
Bútorokat szeretnénk adományozni. El tudnátok jönni érte?
A bútoradományozás óriási infrastruktúrát és kapacitást igényel, amire még nem állunk készen, így egyelőre nem tudjuk vállalni. Ha meg tudjátok oldania szállítást, úgy az Utcáról Lakásba Egyesületet, vagy a Habitat for Humanity nevű szervezetet érdemes keresni. Ha vidéki szállítás is szóba jöhet, szívesen ajánljuk fel partnerhálózatunk elérhetőségeit. Amennyiben nem tudjátok vállalni a szállítást, érdemes megpróbálni a Cseriti Adományboltot.
Van egy régi, de még tökéletesen működő TV-m. Begyűjtitek?
Régi típusú, csöves TV-t nem gyűjtünk. Általánosságban elektronikai cikkek közül csak a kisebb konyhai gépeket gyűjtjük, amik nem fogyasztanak sokat és természetesen hibátlan állapotúak.
Kivágtunk a kertben egy fát, és csomó tüzelőanyag keletkezett. Arra gondoltunk, valakinek jól jönne még. El tudnátok vinni?
Bár hatalmas az igény a tűzifára, szakmai és kapacitási okok miatt, tüzelőanyag begyűjtését nem vállaljuk.
Szívesen elvinném személyesen az adományaimat. hol találom a raktárat, és mikor vagytok ott?
A raktár címe: 1084. Budapest, Bérkocsis utca 24. (garázs) Mivel csak alkalomszerűen tartózkodunk ott, írj nekünk Facebook-on, vagy az info@adomanytaxi.hu címre és megbeszélünk egy időpontot!

Szezontól függően más-más adományt gyűjtünk, melynek listáját mindig frissítjük a regisztrációs űrlapon. Az adományokat válogatva szállítjuk le vidékre, kérjük, segíts nekünk avval, hogy az űrlapon szereplő kategóriák szerint külön zacskókba csomagolod az adományokat, és a zacskókat felcímkézed.
Az apósom elhunyt, és az utána maradt holmik egy részét szeretnénk eladományozni. Mi a teendő?
Alkalmanként, háztartásonként maximum 5 db 120 literes zsák begyűjtését vállaljuk. Kéthavonta tartunk házhoz érkező begyűjtést, melyekre regisztrálni kell. A regisztrálni az "Állj mellénk!" menüpont alatt tudsz. Az űrlapon szerepel a legközelebbi begyűjtési időpont is. Szezontól függően más-más adományt gyűjtünk, melynek listáját mindig frissítjük a regisztrációs űrlapon. Az adományokat válogatva szállítjuk le vidékre, kérjük, segíts nekünk avval, hogy az űrlapon szereplő kategóriák szerint külön zacskókba csomagolod az adományokat, és a zacskókat felcímkézed.